Pelawat Chekjuaino

welcome...welcome!!!


Assalamualaikum~ ni hao...

Chekjuaino mengucapkan jutaan terima kasih kepada anda yang sudi mengunjungi blog chekjuaino ini.


Semoga blog chekjuaino ini dekat dihati dan selalu menjadi pilihan anda setiap kali melayari dunia maya.


Sebenarnya chekjuaino kat cni nak focuskan barang-barang yang ekonomi dan mampu milik .


Chekjuaino juga jual pakaian yang size XL kerana chekjuaino sendiri pun mengalami masalah kalau nak membeli baju..tetambah kaki aku yang size 10 ini..aduhh penin penin hehehe..

Jadi usah berlengah lagi ayuh! dapatkan sebelum anda terlepas...chows~(p/s klik la kat iklan nuffnang tue...) :P tq larlink..

Berita hebat!!! sesiapa yang ingin menjadi pemborong untuk produk di http://chekjuaino.blogspot.com/ sila hubungi saya.

Chekjuaino Followers

Chekjuaino Form

Nama Anda
Email Anda
No Telefon
Pertanyaan Produk & Order Anda

Click here to create your own form.

Selasa, 22 Mei 2012

Envy Body Slim (Corset + Girdle)RM198







Satu lagi produk yang sangat best..
untuk para para wanita yang ingin
bentuk badan yang mengiurkan
cubala benda ni...
best ooo pakaii
boleh membentuk badan'
chekjuaino pon pakai
korset ini jenis ada tulang
maksudnya bukanla jenis
yang macam singlet
dia ada tulang yang menyokong
badan kita supaya kelihatan tegak dan terletak
kadang kadang kita ni tak pakai korset
badan pon asyik nak membongkok
kita yang tak sedaq
jadi "try " la..
ikotkan harga pasaran pon 
murahla dari jenama lain'

berminat sila hubungi chekjuaino
dan jugak untuk, sebarang pertanyaan mengenai produk

HANYA RM198.00 SAHAJA SEPASANG

memang best la... mulakan sekarang pakai
supaya badan kita ada bentuk naa!~

kalau ada whatsapp ...hubungi chekjuaino 019-3218707






Tiada ulasan:

Jumlah Paparan Halaman

Catatan Popular

Selamat Datang Terima Kasih!!!!!!!!!!!!!

Senarai Barangan chekjuaino

Terdapat ralat dalam alat ini