Pelawat Chekjuaino

welcome...welcome!!!


Assalamualaikum~ ni hao...

Chekjuaino mengucapkan jutaan terima kasih kepada anda yang sudi mengunjungi blog chekjuaino ini.


Semoga blog chekjuaino ini dekat dihati dan selalu menjadi pilihan anda setiap kali melayari dunia maya.


Sebenarnya chekjuaino kat cni nak focuskan barang-barang yang ekonomi dan mampu milik .


Chekjuaino juga jual pakaian yang size XL kerana chekjuaino sendiri pun mengalami masalah kalau nak membeli baju..tetambah kaki aku yang size 10 ini..aduhh penin penin hehehe..

Jadi usah berlengah lagi ayuh! dapatkan sebelum anda terlepas...chows~(p/s klik la kat iklan nuffnang tue...) :P tq larlink..

Berita hebat!!! sesiapa yang ingin menjadi pemborong untuk produk di http://chekjuaino.blogspot.com/ sila hubungi saya.

Chekjuaino Followers

Chekjuaino Form

Nama Anda
Email Anda
No Telefon
Pertanyaan Produk & Order Anda

Click here to create your own form.

Selasa, 20 Mei 2014

Hadiahkan Coklat untuk Yang tersayang










ini salah satu contoh coklat almond yang ditempah oleh pelanggan chekjuaino.. 

kalau berminat boleh hubungi chekjuaino di 019-3218707/whtsapp


Sabtu, 17 Mei 2014

Tolong siapkan 3....






dah lewat pon dapat call... katanya nak biaSA TAnak riben sebab nak bagi anak bawak bagi hadiah kt guru nya... tapi tak sampai hati kesian plak akak ni balik keje tengah malam buatkan jugak riben untuk dia tak susah pon kan gipon untuk cikgu cikgu jugak ...selamat hari guru untuk semua guru...

TEMA HIJAU ---->TEMPAHAN UNTUK PELANGGAN PELANGGAN DIA....









Alhamdulillah rezeki lagi ..kali ni siapakan tempahan coklat tema hijau plak ..
harap harap puas hatilah dengan hasilnya..




Tempahan untuk hari guru








hari khamis baru ni .. tiba tiba dapat call tengah buat choccolate... ibu ni taya ada tak chcoolate yang dah siap .. mujur memang ada .. katanya nak bagi hadiah untuk hari guru untuk anak dia bawak pegi sekolah.. terus buatkan untuk diorang ... ni hasilnya... tadaaaa....

Sabtu, 10 Mei 2014

JEJARI RANGUP COKLAT RM7





                                                   JEJARI RANGUP COKLAT HANYA RM7
KALAU ORDER BANYAK ATAU NAK TOLONG JUAL KITA BAGI HARGA BAIK PUNYER
ROTI YANG BERSALUT COKLAT DIGAUL DENGAN NESTUM MASUK MULUT MEMANG SEDAPLA RASA MACAM KIT KAT .. KALAU LETAK PETI AIS MEMANG SEDAP SANGAT SANGAT BOLEH HUBUNGI CHEKJUAINO DI 019-3218707/ WHTSAPP JER

Rabu, 7 Mei 2014

Makeup Harga Termurah wow!!!! Tawaran untuk 5 terawal hanya RM100.00 SAHAJA!!!!


                                       Masih tercari juru makeup untuk hari nikah, tunang atau perkahwinan
            kini chekjuaino ada promosi untuk 5 yang terawal dengan hanya RM100.00 untuk 5 yang terawal
                   bole hubungi chekjuaino jika berminat ... tetapi hanya sekitar Nilai dan Sepang sahaja. ...
                                             hubungi atau whatsapp chekjuaino di 019-3218707





SEWA KOSTUM KANAK KANAK / SEWA BAJU KANAK-KANAK




RAPUNZEL
RIBBON GOLD
PURPLE BALLET
RED SALSA
PINK CINDERELLA
GREEN MERMAID
YELLOW BEAUTY
PINK BALLET (S)
ORANGE WITCH
PURPLE WHITE PRINCESS
RED BLACK DOT SALSA
MONSTER
PURPLE WHITE ROSE
BABY PINKY PRINCESS
DUCK
DRACULA
BLUE CINDERELLA
SNOW LADY IN BLUE



baju flower girl untuk disewa











Jumaat, 2 Mei 2014

Bluu Skin Lotion RM19.90




Ni tangan Chekjuaino lepas sapu BLUU SKIN


Bluu Skin Lotion hanya RM19.90

Chekjuaino nak perkenalkan produk baru bagi chekjuaino memang bagus sebab dah guna
pertamanya chekjuaino penah cuba lotion cocoa butter jenama B*** S***
kesan nya sama memang bagus tapi agak mahal
biasala benda mahal memang sayang guna
jadi kita cari satu produk yang bermutu tapi harga patut
losyen ni bukan saja lembabkan kulit kita tapi dia jugak mencerahkan kulit
terus terang cakap kalau kulit anda bukan jenis cerah memang takla jadi putih 
tapi kulit cerah dari biasa dan nampak bersih dn mulus ja..
sebab ada customer chekjuaino yang beli banyak sebab kawan dia cakap dia nampak cerah dari sebelum ni
kalau anda banyak terdedah dalam aircond pastu kulit boleh tulis no teponguna jari tu
paham2la kering teruk tu...
ok klau minat bole hubungi chekjuaino di no 0193218707/whtsapp

Rabu, 19 Februari 2014

Seluar Palazzo RM35.00 (CLEARANCE SALE)

Hijau RM35.00

OREN RM35.00

BIRU RM35.00

PINK RM35.00

Hanya 4 warna ni jer yang tinggal
cepat dapatkan sebelum kehabisan'
bole hubungi atau whtsapp chekjuaino di talian 019-3218707
memang selesa sangat...







Memori RM35.00 SAHAJA!!!!! FREE SIZE (L-XXL)





PINK RM35.00

HIJAU RM35.00

PINK LEMBUT RM35.00

BIRU RM35.00

OREN RM35.00

Hrga ditawarkan tidak termasuk pos jika berminat
sila hubungi / whatsapp chekjuaino di 0193218707



Jumlah Paparan Halaman

Catatan Popular

Selamat Datang Terima Kasih!!!!!!!!!!!!!

Senarai Barangan chekjuaino

Terdapat ralat dalam alat ini