Pelawat Chekjuaino

welcome...welcome!!!


Assalamualaikum~ ni hao...

Chekjuaino mengucapkan jutaan terima kasih kepada anda yang sudi mengunjungi blog chekjuaino ini.


Semoga blog chekjuaino ini dekat dihati dan selalu menjadi pilihan anda setiap kali melayari dunia maya.


Sebenarnya chekjuaino kat cni nak focuskan barang-barang yang ekonomi dan mampu milik .


Chekjuaino juga jual pakaian yang size XL kerana chekjuaino sendiri pun mengalami masalah kalau nak membeli baju..tetambah kaki aku yang size 10 ini..aduhh penin penin hehehe..

Jadi usah berlengah lagi ayuh! dapatkan sebelum anda terlepas...chows~(p/s klik la kat iklan nuffnang tue...) :P tq larlink..

Berita hebat!!! sesiapa yang ingin menjadi pemborong untuk produk di http://chekjuaino.blogspot.com/ sila hubungi saya.

Chekjuaino Followers

Chekjuaino Form

Nama Anda
Email Anda
No Telefon
Pertanyaan Produk & Order Anda

Click here to create your own form.

Jumaat, 2 Mei 2014

Bluu Skin Lotion RM19.90




Ni tangan Chekjuaino lepas sapu BLUU SKIN


Bluu Skin Lotion hanya RM19.90

Chekjuaino nak perkenalkan produk baru bagi chekjuaino memang bagus sebab dah guna
pertamanya chekjuaino penah cuba lotion cocoa butter jenama B*** S***
kesan nya sama memang bagus tapi agak mahal
biasala benda mahal memang sayang guna
jadi kita cari satu produk yang bermutu tapi harga patut
losyen ni bukan saja lembabkan kulit kita tapi dia jugak mencerahkan kulit
terus terang cakap kalau kulit anda bukan jenis cerah memang takla jadi putih 
tapi kulit cerah dari biasa dan nampak bersih dn mulus ja..
sebab ada customer chekjuaino yang beli banyak sebab kawan dia cakap dia nampak cerah dari sebelum ni
kalau anda banyak terdedah dalam aircond pastu kulit boleh tulis no teponguna jari tu
paham2la kering teruk tu...
ok klau minat bole hubungi chekjuaino di no 0193218707/whtsapp

Tiada ulasan:

Jumlah Paparan Halaman

Catatan Popular

Selamat Datang Terima Kasih!!!!!!!!!!!!!

Senarai Barangan chekjuaino

Terdapat ralat dalam alat ini