Pelawat Chekjuaino

welcome...welcome!!!


Assalamualaikum~ ni hao...

Chekjuaino mengucapkan jutaan terima kasih kepada anda yang sudi mengunjungi blog chekjuaino ini.


Semoga blog chekjuaino ini dekat dihati dan selalu menjadi pilihan anda setiap kali melayari dunia maya.


Sebenarnya chekjuaino kat cni nak focuskan barang-barang yang ekonomi dan mampu milik .


Chekjuaino juga jual pakaian yang size XL kerana chekjuaino sendiri pun mengalami masalah kalau nak membeli baju..tetambah kaki aku yang size 10 ini..aduhh penin penin hehehe..

Jadi usah berlengah lagi ayuh! dapatkan sebelum anda terlepas...chows~(p/s klik la kat iklan nuffnang tue...) :P tq larlink..

Berita hebat!!! sesiapa yang ingin menjadi pemborong untuk produk di http://chekjuaino.blogspot.com/ sila hubungi saya.

Chekjuaino Followers

Chekjuaino Form

Nama Anda
Email Anda
No Telefon
Pertanyaan Produk & Order Anda

Click here to create your own form.

Rabu, 19 Februari 2014

Seluar Palazzo RM35.00 (CLEARANCE SALE)

Hijau RM35.00

OREN RM35.00

BIRU RM35.00

PINK RM35.00

Hanya 4 warna ni jer yang tinggal
cepat dapatkan sebelum kehabisan'
bole hubungi atau whtsapp chekjuaino di talian 019-3218707
memang selesa sangat...







Memori RM35.00 SAHAJA!!!!! FREE SIZE (L-XXL)





PINK RM35.00

HIJAU RM35.00

PINK LEMBUT RM35.00

BIRU RM35.00

OREN RM35.00

Hrga ditawarkan tidak termasuk pos jika berminat
sila hubungi / whatsapp chekjuaino di 0193218707



Ahad, 16 Februari 2014

SELUAR DOT2 RM40.00 SAHAJA

                                                   

(warna asal)
Pinky Dots Rm40.00

(warna asal)

Candy Orange Rm40.00 
(warna asal)
Juicy Blue RM40.00
(warna asal)
Fiona Green RM40.00
Tambah kapsyen

                                     seluar ni serius sedap giler pakai
sebab dia memeri "stretchable"
ada size dari 27 sehingga size 38
ada empat warna kesemuanya pink ,oren,biru dan hijau
kalau minat bole hubungi terus atau whtsapp kat num ni 019-3218707
terima kasih

Jumlah Paparan Halaman

Catatan Popular

Selamat Datang Terima Kasih!!!!!!!!!!!!!

Senarai Barangan chekjuaino

Terdapat ralat dalam alat ini